Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

E-számla

Ügyfeleink a hagyományos, papír alapú számla mellett már elektronikus formában is igényelhetik számlájukat. 

Miért érdemes az e-számlát választania?

 • Vége a papírmunkának: Az e-számla elektronikus formában érhető el, így nem kell többé a postaládáját elöntő papírhalommal küzdenie.
 • Környezetbarát: Az elektronikus formának köszönhetően sokkal környezetkímélőbb megoldás.
 • Gyors: A kiállítást követően azonnal elérhetőek a számlák ügyfélfiókjában.
 • Biztonságos: Az e-számlát kizárólag Ön nézheti meg felhasználónevével és jelszavával.
 • Visszakereshető: E-számlái a kiegyenlítés után is elérhetőek ügyfélfiókjából, így könnyen nyomon követheti tranzakcióit.
 • Kényelmes: Megtekintés után elektronikus számláit a bankkártyás fizetésnek köszönhetően online könnyedén ki is egyenlítheti.
 • Ingyenes: E-számla szolgáltatásunkat díjmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek.

Az e-számla működése:
A szolgáltatásra regisztrált ügyfeleink az elektronikus számlát az ügyfélkapuban tölthetik le. A számla megtekintéséhez kövesse a következő lépéseket:

 1. Lépjen be az ügyfélkapuba honlapunk nyitóoldaláról vagy a https://secure.vidanet.hu/ugyfelkapu címről! Ha Ön még nem regisztrált felhasználója az ügyfélkapunak, keresse fel az ügyfélkapu regisztrációs oldalát ide kattintva! Töltse ki az ott megjelenő űrlapot a személyes és szerződése adataival, majd kattintson a Regisztrálok gombra! Ezután a megadott e-mail címre kapni fog egy megerősítő e-mailt, melyben kérjük, kattintson az Aktiválás gombra!
 2. Az ügyfélkapun belül válassza a Folyószámla menüpontot!
 3. Az elektronikus számlát a Számlák és befizetések almenüpontban tekintheti meg! A számlák fő adatait a Számlák fülön találja.
 4. Az elektronikus számla megtekintéséhez kattintson a számla sorszámára! Az így megjelenő oldalon láthatja a számla részleteit, letöltheti a számlát, valamint az ahhoz tartozó hitelesítő tanúsítványt is!

Ön még nem regisztrált e-számla szolgáltatásunkra, de szeretne áttérni? Regisztráljon most!

 • Telefonon a 1203-as telefonszámon vagy honlapunkon az ingyenes hívón keresztül,
 • személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban,
 • vagy online az ügyfélkapu Folyószámla/E-számla igénylés menüpontban!

Figyelem: 
Amennyiben az e-számlát választja, megszűnik a csekkes, valamint a MasterCard Mobil fizetés lehetősége. Választhatja ugyanakkor az online kártyás fizetést, az átutalást, a csoportos beszedési megbízást, valamint a személyes befizetést is. 

Ha az e-számla igénylése mellett befizetéseit csoportos beszedési megbízással intézi, azzal jogosult lesz a Light Számla csomagunkra, aminek keretében 200 Ft-tal csökken a havi díja. Részletekért kattintson ide!