Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

A Vidanet az EYOF aranyfokozatú támogatója

2017 nyarán Győr ad otthont az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak, ahol a fiatal versenyzők a kontinens legjobbjaival mérhetik össze képességeiket, miközben megismerhetik a nagybetűs Olimpia által képviselt értékeket. A Vidanet Zrt. aranyfokozatú támogatóként vesz részt az összefogásban, mely a jelen tehetségeit karolja fel, hogy a jövő példaképeivé válhassanak.

Idén július 23. és 29. között rendezik meg Győrben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (EYOF), melynek célja, hogy lehetőséget biztosítson a 15-17 éves versenyzőknek az olimpiai játékok eszmeiségének, egyetemlegességének és szervezési rendjének megismerésére. Az EYOF felhívja a gyerekek figyelmét a sport fontosságára és szépségére, ami az első lépés az utánpótlás kinevelésének hosszú útján. A sportrendezvény életre szóló emlék és hatalmas tapasztalat a magyar fiataloknak is, akik hazai pályán élhetik át az olimpia élményét. Ez később motiváló erőként hajthatja őket álmaik elérésében, hogy kijussanak a nagy Olimpiára, ahol sokévnyi kemény edzés eredményeként a legjobbakkal küzdhetnek meg, miközben egy ország drukkol értük és büszkén képviselhetik az országot. 

A Vidanet is fontosnak tartja a tehetséges fiatalok felkarolását és támogatását, a sport szeretetére nevelést, az utánpótlás magas színvonalú gondozását, valamint az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál által kínált nagyszerű lehetőséget, hogy a profi és élményalapú rendezvény keretei között különböző kultúrák találkozhatnak és sportkarrierek indulhatnak el. Ezért döntöttünk úgy, hogy távközlési szolgáltatások biztosításával segítjük a fesztivál zavartalan szervezését és sikeres lebonyolítását, mellyel az EYOF aranyfokozatú támogatói lettünk.

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos oldala: http://gyor2017.hu/hu_HU/kezdolap