Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Gyereknap helyett gyerekhónap: Cartoon Network és Boomerang kódolatlan hónap májusban

2019. május 1. és május 31. között nyílt időszak lesz a Cartoon Network és a Boomerang csatornákon, hogy három újdonsággal lepjék meg a legkisebb nézőket.

Gyereknap alkalmából a Cartoon Network és a Boomerang gyerektévék egész májusban kódolatlanul elérhetők digitális kábeltévé előfizetőink számára. A két rajzfilmcsatorna három izgalmas újdonsággal készül erre a hónapra. Egy új sorozat mellett két másik folytatódik vadonatúj részekkel.

Bakugan Battle Planet – Hosszú idő után új sorozattal térnek vissza a szörnybunyósok. Dan és barátai: Shun, Wynton, Lia, valamint Lightning nevű kutyájuk egy csapásra kiválasztottak lesznek, amikor a Földön az ő kezükbe kerülnek először a Bakugan nevű misztikus lények. Hőseink feladata lesz megakadályozni, hogy a Bakuganok rossz kezekbe kerüljenek. Május 27-étől hétköznap 20:30-kor a Cartoon Networkön követhetitek az izgalmas kalandokat.

Új bolondos dallamok – Ez az új sorozat a klasszikus Bolondos dallamok hangulatát igyekszik visszahozni pörgős, öt és fél perces epizódjaival, amelyek garantált szórakozást nyújtanak az egész családnak. Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Cucu malac, Szilveszter, Csőrike, Nagyi és a többiek mellett új karakterek is színesítik a szereplőgárdát. Ne maradj le róla, kapcsolj május 20-ától mindennap 17:05-kor a Boomerangra!

Medvetesók – Grizz, Panda és Jeges San Francisco külvárosában, egy barlangban élnek és igyekeznek beilleszkedni, alkalmazkodni a városlakó emberekhez, ami rengeteg humoros helyzetet szül. A sorozatban napjaink modern technológiája is nagy hangsúlyt kap az internet, okostelefonok és más eszközök formájában. Május 27-étől hétköznap 15:55-kor és 19:25-kor Medvetesók a Cartoon Networkön! 

Jó szórakozást kívánunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Vidanet Zrt.