Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Hírek

Van igény a kultúra akadálymentesítésére

2015-11-10

Nagy érdeklődés kísérte az audionarrált mozi bemutatkozását. Az AKKU – Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesülettel együttműködésben szervezett győri vetítésünkön több mint 100-an vettek részt.

Győrben indul az első nyilvános audionarrált filmklub

2015-10-21

A társadalmi felelősségvállalási programunkban mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy segítsük a hátrányos helyzetű családokat, illetve fogyatékossággal élőket. Ennek jegyében az országban elsőként nyilvános audionarrált filmklubot indítunk az AKKU - Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület együttműködésében.

AXN hónap a Vidanetnél

2015-10-05

2015 októberében digitális kábeltévé előfizetőink számára kódolatlanul elérhetőek lesznek az AXN és AXN Black csatornák.

Megújult mosonmagyaróvári irodánk

2015-07-24

Július 21-től új külsővel várjuk ügyfeleinket a mosonmagyaróvári Tescóban működő irodánkban. Az átalakítás előfizetőink kényelmét hivatott szolgálni, hogy mostantól még kellemesebb körülmények között intézhessék ügyeiket.

Biztonságos televíziózás a nyári szünetben is

2015-07-23

A forró nyári napokon sokszor jobb a lakásban átvészelni a hőséget. Az élményekről azonban otthon sem kell lemondani, hiszen a televíziózás is sok érdekességet, kalandot, új ismeretet kínál azok számára, akik körültekintően választanak műsort. A Tévézz okosan! weboldal ebben a választásban nyújt segítséget a felelősségteljes szülőknek és gyermekeiknek.

Megnyitottuk siófoki irodánkat

2015-06-25

Június 17-én megnyitottuk siófoki irodánkat, mely teljesen új megjelenéssel várja ügyfeleinket. Az új kialakítással az elsődleges célunk az volt, hogy maximális kényelmet biztosítsunk előfizetőink számára.

Köszönjük hősies véradóink segítségét!

2015-05-29

Május 21-én tartottuk Véradó Napunkat Győrben, mely sikerét bátor ügyfeleink és kollégáink garantálták. Ezúton is szeretnénk megköszönni felbecsülhetetlen értékű támogatásukat!

Indul az új M4 Sport csatorna

2015-05-21

2015. július 4-én elstartol az M4 Sport csatorna. Az új közszolgálati adó az analóg hálózatokon a Duna Worldöt váltja, míg a digitális hálózatokon új frekvencián kerül sugárzásra.

Vállalatunk hálózatán gyakorolhatnak a győri villamosmérnök hallgatók

2015-05-21

Valós hálózati környezetben végezhetnek méréseket a győri Széchenyi István Egyetem villamosmérnök hallgatói többmilliós támogatásunknak köszönhetően. A HFC hálózati mérőlabor valamennyi aktív berendezését olyan korszerű, győri gyártású eszközökre cseréltük, melyek optikai összeköttetésben állnak központi fejállomásunkkal.

Egész napos adással jön a Cartoon Network április elsejétől

2015-03-23

Április elsejétől a nap 24 órájában követhetik a rajongók Magyarország legrégebbi gyermekcsatornájának, a Cartoon Networknek a műsorait.