Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Hírek

Az akadálymentesített filmklub új állomása: Kaposvár

2016-03-08

Nagy sikerrel mutatkozott be Győrben audionarrált filmklubunk: az első vetítésen több mint százan, köztük mintegy ötven látássérült néző vett részt. A kedvező fogadtatásnak köszönhetően a folytatás mellett döntöttünk: április 1-én Kaposváron már nemcsak a látássérültek, de a siketek és nagyothallók számára is akadálymentes formában, audionarrációval és speciális felirattal kerül bemutatásra A tanú című film.

Kódolatlan napok az új HBO3 csatornán!

2016-03-07

Március 26-án és 27-én kódolatlan napokkal debütál az új HBO3 csatorna, így ügyfeleink 48 órán keresztül élvezhetik ingyen az HBO saját gyártású, exkluzív tartalmait.

A Cinemax két csatornája bekerül digitális kínálatunkba

2015-11-25

Januártól a Digitális Extra csomagban lesznek elérhetők előfizetőink számára a Cinemax és Cinemax 2 csatornák.

Elérhető a Digi Sport 3 kínálatunkban

2015-11-10

Nem sokkal a Digi Sport 3 indulása után a mi előfizetőink számára is elérhető novembertől a sportcsatorna.

Van igény a kultúra akadálymentesítésére

2015-11-10

Nagy érdeklődés kísérte az audionarrált mozi bemutatkozását. Az AKKU – Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesülettel együttműködésben szervezett győri vetítésünkön több mint 100-an vettek részt.

Győrben indul az első nyilvános audionarrált filmklub

2015-10-21

A társadalmi felelősségvállalási programunkban mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy segítsük a hátrányos helyzetű családokat, illetve fogyatékossággal élőket. Ennek jegyében az országban elsőként nyilvános audionarrált filmklubot indítunk az AKKU - Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület együttműködésében.

AXN hónap a Vidanetnél

2015-10-05

2015 októberében digitális kábeltévé előfizetőink számára kódolatlanul elérhetőek lesznek az AXN és AXN Black csatornák.

Megújult mosonmagyaróvári irodánk

2015-07-24

Július 21-től új külsővel várjuk ügyfeleinket a mosonmagyaróvári Tescóban működő irodánkban. Az átalakítás előfizetőink kényelmét hivatott szolgálni, hogy mostantól még kellemesebb körülmények között intézhessék ügyeiket.

Biztonságos televíziózás a nyári szünetben is

2015-07-23

A forró nyári napokon sokszor jobb a lakásban átvészelni a hőséget. Az élményekről azonban otthon sem kell lemondani, hiszen a televíziózás is sok érdekességet, kalandot, új ismeretet kínál azok számára, akik körültekintően választanak műsort. A Tévézz okosan! weboldal ebben a választásban nyújt segítséget a felelősségteljes szülőknek és gyermekeiknek.

Megnyitottuk siófoki irodánkat

2015-06-25

Június 17-én megnyitottuk siófoki irodánkat, mely teljesen új megjelenéssel várja ügyfeleinket. Az új kialakítással az elsődleges célunk az volt, hogy maximális kényelmet biztosítsunk előfizetőink számára.