Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Hírek

Kódolatlan hétvége a FilmBox csatornákon

2016-04-12

Április 22-­24. között digitális előfizetőink számára kódolatlanul elérhetőek a FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Family és a FilmBox Plus csatornák.

Ismét tarolt az akadálymentesített mozi

2016-04-05

Győr után Kaposváron került sor az AKKU – Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesülettel közösen szervezett második audionarrált filmklubunkra. Ezúttal egy újdonsággal is készültünk: a speciális feliratozásnak köszönhetően a látássérültek mellett a hallássérültek számára is akadálymentes volt a vetítés.

Az akadálymentesített filmklub új állomása: Kaposvár

2016-03-08

Nagy sikerrel mutatkozott be Győrben audionarrált filmklubunk: az első vetítésen több mint százan, köztük mintegy ötven látássérült néző vett részt. A kedvező fogadtatásnak köszönhetően a folytatás mellett döntöttünk: április 1-én Kaposváron már nemcsak a látássérültek, de a siketek és nagyothallók számára is akadálymentes formában, audionarrációval és speciális felirattal kerül bemutatásra A tanú című film.

Kódolatlan napok az új HBO3 csatornán!

2016-03-07

Március 26-án és 27-én kódolatlan napokkal debütál az új HBO3 csatorna, így ügyfeleink 48 órán keresztül élvezhetik ingyen az HBO saját gyártású, exkluzív tartalmait.

A Cinemax két csatornája bekerül digitális kínálatunkba

2015-11-25

Januártól a Digitális Extra csomagban lesznek elérhetők előfizetőink számára a Cinemax és Cinemax 2 csatornák.

Elérhető a Digi Sport 3 kínálatunkban

2015-11-10

Nem sokkal a Digi Sport 3 indulása után a mi előfizetőink számára is elérhető novembertől a sportcsatorna.

Van igény a kultúra akadálymentesítésére

2015-11-10

Nagy érdeklődés kísérte az audionarrált mozi bemutatkozását. Az AKKU – Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesülettel együttműködésben szervezett győri vetítésünkön több mint 100-an vettek részt.

Győrben indul az első nyilvános audionarrált filmklub

2015-10-21

A társadalmi felelősségvállalási programunkban mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy segítsük a hátrányos helyzetű családokat, illetve fogyatékossággal élőket. Ennek jegyében az országban elsőként nyilvános audionarrált filmklubot indítunk az AKKU - Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület együttműködésében.

AXN hónap a Vidanetnél

2015-10-05

2015 októberében digitális kábeltévé előfizetőink számára kódolatlanul elérhetőek lesznek az AXN és AXN Black csatornák.

Megújult mosonmagyaróvári irodánk

2015-07-24

Július 21-től új külsővel várjuk ügyfeleinket a mosonmagyaróvári Tescóban működő irodánkban. Az átalakítás előfizetőink kényelmét hivatott szolgálni, hogy mostantól még kellemesebb körülmények között intézhessék ügyeiket.