Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Jön a Moziverzum és a Jocky TV

2019. február 11-én Digitális Családi és Digitális Extra csomagunkba bekerül a február 17-én induló Moziverzum és Jocky TV a 71-es és a 72-es programhelyre.

Február 17-étől két új csatorna műsorait élvezhetik a Vidanet kábeltévé előfizetői, hiszen bekerül a Digitális Családi és Digitális Extra csomagokba a TV2 Csoport két vadonatúj csatornája, a Moziverzum és a Jocky TV. A C63-as típusú set-top boxok automatikusan frissítik a csatornakiosztást, ahol viszont más típusú készülék működik, ott újrahangolást követően lesz látható a két csatorna. A csatornalista-frissítés nem jár a csatornák sorrendjének változásával, ezért az előfizetők újrahangolás nélkül változatlan formában láthatják a korábbi csatornákat. 

A Moziverzum prémium filmcsatornaként a vérbeli mozirajongók igényeit szeretné kielégíti, ezért külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek lesznek láthatók rajta. A Moziverzum széles kínálatában a nézők találhatnak vígjátékot, akciófilmet, sci-fit, drámát és családi mozit egyaránt. A csatornaindulást követően például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Victor Frankenstein, a Mennyei királyság, az Aloha és a Jurassic Park is műsorra kerül sok egyéb izgalmas tartalom mellett. Kóstolj bele a Moziverzum kínálatába!

A Jocky TV ezzel szemben a retró vonalat képviseli, és az elnevezéséhez híven az első napján Dallas-maratonnal indítja a pályafutását, majd a továbbiakban például a Walker, a texasi kopó, A klinika és A hegyi doktor epizódjaival repíti vissza a közönségét az időben. 

Jó szórakozást kívánunk!

Vidanet Zrt.