Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Kódolatlan hétvége a FilmBox csatornákon

Április 22-­24. között digitális előfizetőink számára kódolatlanul elérhetőek a FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Family és a FilmBox Plus csatornák.

A FilmBox csatornáin mindenki megtalálhatja a kedvére való műsort. A FilmBox Extra HD díjnyertes színészek időtlen játékát tűzi műsorra kifogástalan kép­ és hangminőségben, míg a könnyedebb filmek szerelmeseinek a Filmbox Family biztosít felhőtlen kikapcsolódást.A Filmbox Plus vegyes válogatást kínál: a vígjáték és akciófilm egyaránt megtalálható a repertoárban.

A FilmBox Premium az egész családnak színes műdorokkal készül a kódolatlan hétvégére is. A könnyed  szórakozás jegyében nyomon követhetjük Sammy kalandjainak folytatását, vagy kedvenc galljaink megmérettetését az Asterix az olimpián című filmben. A romantika kedvelőiről sem feledkeztek meg: többek között a Jane Eyre, illetve a Levelek Júliának is vetítésre kerül. A Kapitalizmus: Szeretem! dokumentumfilm pedig a komolyabb témák iránt érdeklődőknek szól, Michael Moore Amerika és a kapitalizmus kapcsolatát boncolgatja.

A kódolatlan hétvége idején, április 22. és 24. között a FilmBox mind a négy fenti csatornájának műsorát  ingyen  nézhetik Digitális Alap, Digitális Családi vagy Start (digitális vétel esetén) előfizetéssel rendelkező ügyfeleink.

Jó szórakozást kívánunk a műsorokhoz!