Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

”Közeleg a Tél.” – Nyugalom, csak nyílt időszak lesz április 8-ától az HBO3 csatornán!

“Közeleg a Tél.” – hangzik az HBO saját gyártású sorozatának, a Trónok harcának vészjósló, már-már kultikussá vált mondata, úgyhogy itt az ideje, hogy azok is láthassák a csatorna legkiválóbb sorozatait, akik az elmúlt években lemaradtak az óriási sorozatdömpingben. Kódolatlan időszak az HBO3-on 2019. április 8-án 6:00 órától április 15-én reggel 5:20-ig.

Április 8-tól kezdve egy héten keresztül minden nap délután 2 órától a Trónok harca egy-egy évadát láthatják kódolatlanul digitális kábeltévé előfizetőink, így az új, befejező évad premierje előtt mindenki számára pótolható lesz a kultsorozat. Április 15-én pedig hosszú várakozás után végre megérkezik a Tél az HBO GO-ra: Havas Jon, Daenerys, Tyrion és a többiek ebben az évadban szembekerülnek a rejtélyes Éjkirállyal és a Mások seregével, valamint az is kiderül, hogy ki fog a Vastrónra ülni.

A Trónok harca mellett itt a kiváló alkalom, hogy belenézzen az HBO egyéb tartalmaiba is. Az amerikai saját gyártások közül olyan kíváló és szórakoztató sorozatok első évadai lesznek elérhetőek, mint a Dwayne Johnson és John David Washington főszereplésével készült Nagypályások, a Bill Hader által készített Barry, illetve a Julia Louis-Dreyfus nevével fémjelzett Az alelnök, amelynek új évadai április 1-től indulnak az HBO-n és az HBO GO-n. Ezenkívül érkezik Jennifer Garner és David Tennant sorozata, a Kemping, illetve bepillantást nyerhetünk a Szilícium-völgy működésébe és egy Válás krónikájába Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church főszereplésével.

Ha a sorozatok mellett a filmek is érdeklik, akkor ezen a héten ismétlésre kerül Laura Dern nagyszerű alakításával A történet, az Al Pacino főszereplésével készült Paterno – eltemetett bűnök, illetve a Robert De Niro és Michelle Pfeiffer nevével fémjelzett Hazugságok mágusa. Hétvégén kerül bemutatásra a Hervé vacsorára c. film, főszerepben Peter Dinklage és Jamie Dornan, vasárnap pedig Michael B. Jordan és Michael Shannon főszereplésével készült Fahrenheit 451 kerül képernyőre.

Jó szórakozást kívánunk!

Vidanet Zrt.