Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

2018. december 1-jei ÁSZF változás

Tisztelt Előfizetőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vidanet Zrt. általános szerződési feltételei 2018. december 1-i hatállyal megváltoznak. Többek között az alábbi változások lépnek életbe:

A 9. számú melléklet az alábbiak szerint változik:

  • A 9.4. internet szolgáltatásra vonatkozó rész kiegészítésre kerül a Digitális Jóléti Alapcsomag, Knet50, Knet100, Knet150, Knet200, Xnet50, Xnet100, Xnet200 és Xnet400 termékekkel.
  • A 9.5. helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó pont beszédminőségi célérték része módosításra kerül az alábbiak szerint:
    • Meghatározás: Az ITU-T P862.1 szabvány szerint mért beszédminőségre vonatkozó százalékban kifejezett érték, mely méréssorozaton valamint beszédmodellen alapul.
    • Mérési módszer: Egyedi előfizetői hibabejelentésen alapuló, beszédminőséget kifogásoló panaszok alapján indított hibaelhárítás során végzett mérések százalékos eredményének legkisebb értéke.
    • Célérték: >2,7 az esetek 95 %-ában

Felhívjuk Tisztelt Előfizetőnk figyelmét, hogy a jelzett változások miatt az ÁSZF 12.1.4. pontja értelmében az előfizető jogosult a fenti módosítás tárgyában az értesítést követő 45 napon belül a határozott és határozatlan idejű szerződés jogkövetkezmények és indoklás nélküli felmondására.

A módosítások részleteiről és a további változásokról ide kattintva tájékozódhat.

Üdvözlettel:

Vidanet Zrt.