Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

A CSR jegyében zártuk a 2016-os évet

2017-01-10

Több éves hagyományt követve a 2016-os évet is a társadalmi felelősségvállalás szellemében búcsúztattuk: a Bátor Tábor mellett idén munkatársaink áldozatos munkájának köszönhetően lehetőségünk nyílt még egy civil szervezet, a Szemem Fénye Alapítvány támogatására.

Folytatva az 5 éves hagyományt, a partnerek megajándékozása helyett 2016-ban is a Bátor Tábor munkáját támogattuk. Az alapítvány elkötelezetten segíti a súlyosan beteg gyermekeket és családjaikat, élményterápiával erőt ad a gyógyuláshoz, valamint eszközöket biztosít a rászorulóknak.

Munkatársaink jóvoltából 2016-ban ennél is többet tehettünk: kollégáink kiemelkedő munkájának köszönhetően ugyanis lehetőségünk nyílt arra, hogy a Szemem Fénye Alapítvány törekvéseit is támogassuk. A szervezet az életveszélyes betegségben szenvedő gyerekek ellátását, utolsó napjaik könnyebbé tételét tűzte célul. A Szemem Fénye Alapítvány működteti Pécsen a gyermekhospice-ként funkcionáló Dóri Házat. Az általunk felajánlott adomány egy részéből többek között ágyneműket, a nővérek számára két hónapra elegendő gumikesztyűt és az ez idő alatt keletkező egészségügyi hulladék szelektív gyűjtésére alkalmas tárolót, homokterápiás szettet, a kontrollokhoz szükséges digitális vizsgálati készletet, valamint betegparavánt szereznek be az üzemeltetők.

Az alapítványokról itt olvashat bővebben:

Bátor Tábor: http://batortabor.hu/
Szemem Fénye Alapítvány: http://szememfenye.hu/