Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

A GAPS Alapítványt támogattuk

2017-01-04

A GAPS Alapítvány munkáját a pedagógiában egyre elterjedtebb, kiválóan hasznosítható Lenovo táblagépekkel támogattuk, melyek nagy segítséget nyújtanak az ott tanuló gyermekek fejlesztésében.

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalás programjának fontos kitűzött célja, hogy a régióban működő iskolák, alapítványok munkáját segítse, illetve a gyermekek gyors fejlődését minél modernebb eszközök rendelkezésre bocsátásával támogassa. A GAPS Alapítvány főként autista gyermekek fejlesztésével és az úgynevezett ABA (Applied Behavior Analysis) módszeren alapuló komplex terápiájával foglalkozik. Vállalatunk táblagépekkel ajándékozta meg az alapítványt, aminek köszönhetően új lehetőségek tesztelésére nyílt alkalmuk a gyermekek oktatásában.
A Lenovo táblagépek segítségével a GAPS Alapítvány a Prizma Egységes Módszertani Intézet és Általános Iskola autista csoportjaival szorosan együttműködve deríti fel az elérhető fejlesztőprogramokkal történő oktatás előnyeit. A felhasznált programok megerősítő, szórakoztató jellege sokat segít a gyermekeknek a tanulásban.
„Összességében nagyon jók a tapasztalataink, a gépek remekül voltak használhatóak mind a gyermekek motiválására, mind jutalmazására, de nagyon konkrét oktatási és kommunikációfejlesztési feladatokra is”– mondta el Ujhelyi-Illés Orsolya, a GAPS Alapítvány szakmai vezetője, kuratóriumi elnöke.

A GAPS Alapítvány munkájáról további információ itt található.