Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

A győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskolát támogattuk

2014-12-08

Egy, a pedagógiában kiválóan hasznosítható interaktív tábla beszerzését támogattuk a győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskolában.

Egy, a pedagógiában kiválóan hasznosítható interaktív tábla beszerzését támogattuk a győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskolában.

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalás programjának egyik kiemelt területe a régióban működő iskolák támogatása, mivel célunk, hogy a gyermekek minél eredményesebben és a lehető legmodernebb eszközök segítségével tanulhassanak. A győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskola nevelőtestülete folyamatosan keresi az erre legmegfelelőbb eszközöket és módszereket, aminek eredményeként már több tanteremben van interaktív tábla felszerelve. Ezt szem előtt tartva vállalatunk is hozzájárult, hogy az iskola újabb „okostáblával” gazdagodhasson.

Az interaktív tábla egy olyan infokommunikációs eszköz, mely egy szoftver segítségével kapcsolja össze a táblát a számítógéppel és a projektorral, így egyszerűen, a táblafelület megérintésével lehet rá írni, ikonokat mozgatni, prezentációkat tartani vagy akár internetezni is. „Regionális szolgáltatóként kötelességünk, hogy támogassuk a helyi intézményeket, különös tekintettel a tanintézményekre. A győrszentiváni iskolában a tanári kar példamutató módon keresi és alkalmazza a korszerű oktatási és nevelési módszereket, ezért különösen örülünk, hogy a legfejlettebb technológia beszerzésében tudtunk segíteni az iskolának” – mondta el Hushegyi Károly, a Vidanet Zrt. régióvezetője.