Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Társadalmi felelősségvállalás

Véradók Fesztiválja Győrben április 1-jén

Véradók Fesztiválja Győrben április 1-jén

2017-03-30

Az Országos Vérellátó Szolgálat idén 2017. április elsején tartja a Véradók Fesztiválját, melynek egyik helyszíne Győrben lesz. A véradókat a Győri Regionális Vérellátó Központban várják szűrővizsgálatokkal és értékes ajándékokkal a szervezők.

A CSR jegyében zártuk a 2016-os évet

A CSR jegyében zártuk a 2016-os évet

2017-01-10

Több éves hagyományt követve a 2016-os évet is a társadalmi felelősségvállalás szellemében búcsúztattuk: a Bátor Tábor mellett idén munkatársaink áldozatos munkájának köszönhetően lehetőségünk nyílt még egy civil szervezet, a Szemem Fénye Alapítvány támogatására.

A GAPS Alapítványt támogattuk

A GAPS Alapítványt támogattuk

2017-01-04

A GAPS Alapítvány munkáját a pedagógiában egyre elterjedtebb, kiválóan hasznosítható Lenovo táblagépekkel támogattuk, melyek nagy segítséget nyújtanak az ott tanuló gyermekek fejlesztésében.

Köszönjük a véradók önzetlen segítségét!

Köszönjük a véradók önzetlen segítségét!

2016-05-20

Május 13-án a Vidanet – már-már hagyományos - véradásán ismét számos ügyfelünk és munkatársunk segítette a Vöröskereszt áldozatos munkáját. Köszönjük a példaértékű támogatást!

A Bátor Tábort támogatjuk karácsonykor

A Bátor Tábort támogatjuk karácsonykor

2015-12-17

Folytatva hagyományunkat, üzleti ajándékok vásárlása helyett idén is a Bátor Tábort támogatjuk karácsonykor. Az alapítvány példamutató munkájával minden erejét a beteg gyermekek életkörülményeinek javításának szenteli.

Audionarrált filmklubot indítottunk

Audionarrált filmklubot indítottunk

2015-11-07

Az AKKU - Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesülettel együttműködésben audionarrált filmklubot indítottunk Győrben. November 6-án A tanú audionarrált verzióját mutattuk be.

Tudományfesztivált támogattunk

2015-06-04

2015. április 17-én került megrendezésre a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban a Kísérletbazár – II. Győri Tudományfesztivál. A mintegy 1500 résztvevővel zajló rendezvény megszervezéséhez vállalatunk is hozzájárult.

A Győri Állatmenhely lakóin segítettünk

2015-05-19

A Győri Állatmenhely története az 1990-es évek elején kezdődött, mikor néhány győri állatbarát elhatározta, hogy meghonosítják a városban az állatvédelmet. Az első lépcső az Emberek az Állatokért Alapítvány létrehozása volt, majd 1997-ben elkezdődött az első győri állatotthon felépítése. A menhelyen azóta is aktívan folyik a prevenciós és a gyógyulást segítő munka, melyet a kiépített nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően Európa-szerte elismernek.

A győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskolát támogattuk

2014-12-08

Egy, a pedagógiában kiválóan hasznosítható interaktív tábla beszerzését támogattuk a győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskolában.

A következő szezonban is támogatjuk a futsalt

2014-06-12

Június 11-én, az ETO Futsal Club U13-as korosztályának évzáró ünnepségén írta alá a következő szezon támogatásáról szóló szerződést régióvezetőnk, Hushegyi Károly és Dr. Drucskó Zoltán, az ETO Futsal Club elnöke.