Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Társadalmi felelősségvállalás

A következő szezonban is támogatjuk a futsalt

2014-06-12

Június 11-én, az ETO Futsal Club U13-as korosztályának évzáró ünnepségén írta alá a következő szezon támogatásáról szóló szerződést régióvezetőnk, Hushegyi Károly és Dr. Drucskó Zoltán, az ETO Futsal Club elnöke.

A Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületénél jártunk

2014-04-11

A Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületének fő célja, hogy segítséget nyújtson a látássérültek életminőségének javításában, segédeszközeik beszerzésében, a szabadidejük hasznos eltöltésében, valamint hogy megtanítsa őket a minél önállóbb életvitelre.

Márciustól újra megnyitjuk a Vidanet CivilekNet Programot!

2014-02-27

2014. március elsejétől folyamatosan, egész évben várjuk civil szervezetek, alapítványok, egyesületek jelentkezését a Vidanet CivilekNet Programra, amely keretében egy éves ingyenes internet-elérésre lehet pályázni.

Tárgyi adományokkal segítettük öt alapítvány munkáját

2014-02-25

Február hónapban öt olyan intézmény munkáját támogattuk tárgyi adományokkal, amelyek áldozatos munkával rengeteg embernek nyújtanak időszakos vagy tartós segítséget.

Fogyatékkal élő munkavállalókat támogattunk

2014-02-13

Az Esély Közhasznú Nonprofit Kft. a megváltozott munkaképességű és fogyatékos munkavállalók foglalkoztatását tűzte ki céljául. Tevékenységüket olyan eszközökkel segítettük, melyek megkönnyíthetik mindennapi munkájukat.

Vidanet CivilekNet Program őszi pályázati eredmények

2013-12-10

Idén októberben újra meghirdettük a CivilekNet Programot, amelynek keretében civil szervezetek 12 hónapos ingyenes internet-elérésre pályázhattak.

Újraindul a Vidanet CivilekNet Program!

2013-10-03

Folytatva a 2013 márciusában elindított támogatási programunkat, ősszel is kiírjuk a Vidanet CivilekNet pályázatot.

Hátrányos helyzetű gyerekekkel táboroztunk

2013-07-23

A Kaposfői Szent Erzsébet Alapítvány a halmozottan hátrányos helyzetű családok életének megkönnyítését tűzte ki céljául. Nyáron rendszeresen tartanak táborokat, melyet idén anyagi támogatással segítettünk.

Lezárult az első Vidanet CivilekNet Program

2013-05-07

2013 márciusában hirdette meg a Vidanet Zrt. az első Vidanet CivilekNet Programot, amelynek keretében civil szervezetek pályázhattak 12 hónapos ingyenes internet-hozzáférésre.

Vidanet CivilekNet Program

2013-03-06

A Vidanet Zrt. pályázatot hirdet civil szervezetek számára 12 hónapos ingyenes internet-hozzáférés biztosítására. A támogatás célja, hogy ne csak szolgáltatásainkkal járuljunk hozzá az egyes térségek jólétéhez.