Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Társadalmi felelősségvállalás

Közösségi programokat támogat a Vidanet

2013-01-31

2013. január 12-én rendezték meg a nagy hagyománnyal rendelkező Hegykői Bált, amelyet idén a Vidanet Zrt. is támogatott.

Fogyatékkal élő gyermekeket támogatott a Vidanet

2012-11-04

Fogyatékkal élő gyermekek rajzkiállításon való részvételéhez nyújtott támogatást a Vidanet, míg a diákok számára a szemléltetést segítő interaktív táblákhoz projektlámpákkal járult hozzá.

Szabadon internetezhetnek a gyerekek a Vidanettel

2011-06-28

A naszályi Angyalffy Mátyás Általános Iskolát és tanulóit támogatta ez alkalommal a Vidanet Zrt. A távközlési szolgáltató jóvoltából 2011. június 10-i kezdettel az iskolában ingyen wifi szolgáltatás érhető el a diákok és a tanárok számára egyaránt.

Világversenyeken esélyes sportolót támogat a Vidanet

2011-06-20

Mindössze három éve versenyez Lengyel Mónika az adaptív egypárevezősök között, máris fantasztikus eredményekről számolhat be.

Lovakkal gyógyítanak Győrben - A Pejkó Klubnak segített a Vidanet

2011-05-25

Idén tíz éves a Pejkó Civitan Rehabilitációs Lovas Klub, amelynél „élő gyógyászati segédeszközök” segítségével gyógyulhatnak sérült gyermekek és fiatalok Győrben. A non-profit szervezet többek között pályázatokból és jótékonysági rendezvényekből tartja fenn magát, de a Vidanet segítségével ezentúl az internetelérés sem lesz gond.

Életmentő műtéteket támogat a Vidanet

2011-02-08

A Vidanet úgy döntött, hogy a karácsonyi céges és partneri ajándékokra szánt összeggel inkább egy mindannyiunk számára kiemelten fontos ügyet támogat. 500 000 Ft-ot nyújtott át a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház alapítványának azzal a kéréssel, hogy a felajánlott összeget életmentő gyermekműtétekhez és a várólista lerövidítésére használják fel.

Futsal csapatot támogat a Vidanet

2010-09-08

Sátor Csaba, a Vidanet Zrt. vezérigazgatója és Drucskó Zoltán, az új idényben már Rába ETO néven szereplő győri futsalcsapat elnöke megállapodást írtak alá a 2010/2011-es szezonra vonatkozóan. A két fél együttműködése nem csak a pénzügyi támogatásra vonatkozik, hanem hosszú távú kapcsolat kialakítására törekednek.