Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Köszönjük a véradók önzetlen segítségét!

2016-05-20

Május 13-án a Vidanet – már-már hagyományos - véradásán ismét számos ügyfelünk és munkatársunk segítette a Vöröskereszt áldozatos munkáját. Köszönjük a példaértékű támogatást!

Magyarországon naponta 1800 véradót kell toborozni a szükséges vérmennyiség biztosításához. Ezt a számot gyarapították múlt pénteken a Győri Regionális Vérellátó Központban összegyűlt önkéntesek. Büszkék vagyunk a csendes hősökre, akik közös erővel több mint 12 liter vért adományoztak, mely akár 84 emberélet megmentéséhez is elegendő! Bízunk benne, hogy legközelebb még többen tudnak csatlakozni eseményünkhöz.

Az önzetlen cselekedetet szerettük volna megjutalmazni, így a bátor véradók a helyszínen található adatlap kitöltésével és leadásával részt vehettek egy nyereményjátékon. Sorsolás útján választottuk ki azokat, akiket ajándékkal leptünk meg. A BergHOFF késkészlet Szabó András személyében talált gazdára. Mészáros Adrián egy JBL GO hordozható bluetooth hangszóróval és kihangosítóval, Vaszary Tamás pedig egy Oral-B fogkefével gazdagodott. Gratulálunk a szerencséseknek, és köszönjük minden véradónknak a részvételt!

Vidanet Zrt.