Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Véradók Fesztiválja Győrben április 1-jén

2017-03-30

Az Országos Vérellátó Szolgálat idén 2017. április elsején tartja a Véradók Fesztiválját, melynek egyik helyszíne Győrben lesz. A véradókat a Győri Regionális Vérellátó Központban várják szűrővizsgálatokkal és értékes ajándékokkal a szervezők.

Idén is várják a donorokat a Véradók Fesztiválján, melyet immár öt helyszínen, köztük Győrben is megrendeznek, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat feltöltse a vérkészleteket. A véradásnak önmagában is számos pozitív élettani hatása van az adományozóra nézve, hiszen ilyenkor egy összetett szűrővizsgálatot végeznek el, valamint a procedúra bizonyítottan csökkenti a szívinfarktus, a stroke és a daganatos betegségek kialakulásának a veszélyét. A Véradók Fesztiválján azonban ennél is több pozitívum várja a donorokat. A győri esemény sikerét azzal kívántuk növelni, hogy értékes nyereményeket ajánlottunk fel a szervezőknek, melyeket a résztvevők között sorsolás útján fognak kiosztani. A Vidanet jóvoltából az alábbi tárgynyereményeket vihetik haza a véradók:

  • 3 db Berlinger Haus 8 részes rozsdamentes acél késkészlet
  • 1 db Berlinger Haus 3 részes márványbevonatú edénykészlet
  • 1 db Sennheiser RS 120-8 II fejhallgató

Helyszín: 9023 Győr, Magyar u. 8. (Győri Regionális Vérellátó Központ)

Időpont: 2017. április 1. (szombat), 10.00-18.00

További hasznos információ: Véradás előtt javasolt a bőséges tápanyag- és folyadékbevitel, a regisztrációnál pedig szükség van a véradó fényképes igazolványára és TAJ kártyájára az azonosításhoz.

Ezúton is köszönjük minden véradónak, hogy jó tettével megment három életet!