Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Csalók küldenek SMS-t és e-mailt a Vidanet nevében

Ezúton szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy csalók próbálnak visszaélni cégünk nevével, SMS és e-mail üzeneteket küldenek, melyben ingyen megnyerhető iPhone készüléket ígérnek. Kérjük, hogy semmiképp ne dőljenek be a csalásnak!

Az elmúlt időszakban sajnos több alkalommal tapasztaltuk, hogy csalók élnek vissza a Vidanet Zrt. nevével. SMS és e-mail üzeneteket küldenek, melyekben személyes adatokért, bankkártya-regisztrációért vagy kisebb összeg megfizetéséért cserébe iPhone készülék elnyerését ígérik a felhasználóknak.

Ezek a nyereményjátékok, akciók semmilyen formában nem kötődnek a Vidanet Zrt.-hez, csalók élnek vissza cégünk nevével. Az alábbi linkre kattintva olvashatják ezzel kapcsolatban a rendőrség tájékoztatását, akik úgyszintén igyekeznek felhívni a figyelmet, hogy ne dőljenek be a csalásnak.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/bunmegelozes/aktualis/vigyazat-sms-ben-erkezhet-a-kartekony-kod

Kérjük, hogy az Önök védelmében ne kattintsanak rá az ilyen típusú üzenetekben kapott linkekre, soha ne adják meg semmilyen személyes vagy bankkártyaadatukat az üzenetek kérésére, és ne is fizessenek ki semmilyen összeget ezek felszólítására!

A Vidanet akcióiról és nyereményjátékairól minden esetben a Vidanet saját felületeiről (pl. honlap, Facebook-oldal, hírlevél és iroda) tájékozódhatnak. Ha nem biztosak benne, hogy egy kapott üzenet vagy akció valóban a Vidanet Zrt.-től érkezett-e, kérjenek tájékoztatást munkatársainktól Facebookon, telefonos vagy akár Video ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük megértésüket!

A Vidanet Csapata