Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Epic Drama kódolatlan napok premierrel fűszerezve

2019. június 7. és 17. között digitális kábeltévé előfizetőink kódolatlanul nézhetik az Epic Drama csatorna teljes kínálatát, köztük a június 9-én debütáló Jamestown 2. évadának első epizódját!

A nyílt időszak keretei között digitális kábeltévé előfizetőink belekóstolhatnak az Epic Drama műsorkínálatába. A csatorna egy igazi csemegét is tartogat a nézői számára, ugyanis június 9-én (vasárnap) több premier is képernyőre kerül. 

20:10-kor érkezik a Jamestown 2. évadának premiere. A nyolcrészes politikai sorozat legújabb évada tovább követi három nő – Jocelyn, Alice és Verity – életét, amint küzdenek egy új élet megteremtésének kihívásaival egy gyönyörű, de félelmetes vidéken. Visszatérünk a virágzó Jamestown-ba: a dohányültetvények kezdik biztosítani a gazdagságot, amit ígértek, és virágzik a kereskedelem, de veszélyben a status quo. Úttörő telepeseink ismét kalandok közepette találják magukat, amint egy emberrablás, egy spanyol kihívás a király és az ország felé, és egy áruló veszélyeztetik a békét. A vallás továbbra is próbára teszi Jamestown társadalmát, amint az újonnan érkezett angolai munkások kénytelenek maguk mögött hagyni reményüket a függetlenségre. Új romantikus kapcsolatok alakulnak ki, vágyak fojtódnak el, és még a legtisztább szerelem is próbatétel elé kerül. A kedvező kapcsolatok a bennszülött népekkel nagy befolyást tesz lehetővé a városban, de egyetlen férfi vagy nő sem fogja feladni harc nélkül a saját részét Virginia gazdagságából. A politika ereje az egész közösségre hatással lesz, amint folytatódik a harc az uralkodásért. Az otthonteremtés az Új világban mocskos ügy; vajon tiszta maradhat-e telepeseink lelkiismerete?

A Jamestown második évadának első részét követően 21:00-kor a Versailles második évadának soron következő részének premierjét láthatják a kíváncsiak. A második évadban XVI. Lajos szeme előtt omlik össze az álma, hogy pompás palotája épüljön Versailles-ban. Most, hogy a palota első fázisa elkészült, Franciaország legtöbb előkelő ura és hölgye a Napkirály fedele alatt él, folyamatos küzdelembe zárva a fensőbbségért. Féktelenül terjedtek a drogok, a szerencsejáték és az alkohol, amint a nemesek elkezdték megmérgezni egymást azért, hogy közelebb kerüljenek a királyhoz, és feljebb jussanak a társadalmi létrán. Lajos, akit elvakít szeretője, Montespan iránti szenvedélye, nem hajlandó hallgatni az egyházra és a legközelebbi tanácsadóira. Körülvéve sötétséggel és romlottsággal, Lajos elveszíti motiváltságát, és egy elkeseredett menekülési kísérletben csatába megy főellensége, Orániai Vilmos ellen. Meg kell találnia az utat vissza a fénybe és a megváltásba, hogy megmentse vízióját Versailles megépülésére.

Szereti a bűnügyi talányokat és a titkok megfejtését? Az Epic Drama igazi csemegével készült a rejtélyek szerelmeseinek! Június 9-étől vasárnaponként a csatorna a legjobb bűnügyi drámákat kínálja, hogy borzongásban és szórakozásban senki ne szenvedjen hiányt: érkeznek az Oxfordi gyilkosságok, a Frankie Drake rejtélyek, valamint a Murdoch rejtélyei című sorozatok.

Ezeken kívül számos másik népszerű drámásorozatot találhat a színes műsorkínálatban, például A muskétások, Kémek küldetése, Beowulf: visszatérés Shieldlands-be, Poldark, Borgia vagy Daniel Radcliffe főszereplésével az Egy fiatal orvos feljegyzései c. sorozat epizódjai is remek kikapcsolódásban részesíthetik.

 

Jó szórakozást kívánunk!

Vidanet Zrt.