Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Európa technológiai élvonalában a Vidanet

Örömmel jelentjük be, hogy kedd hajnaltól az öttevényi, mosonszentmiklósi, börcsi és lébényi ügyfeleinknek a világon az egyik legújabbnak és legmodernebbnek számító kábeles internetszolgáltatási megoldás segítségével biztosítjuk a kiszolgálást.

A megoldás neve Remote-PHY, segítségével a nagy internet forgalomkoncentrátorok teljesítményét és kapacitását távoli, kisebb központokba is el lehet juttatni. Ekként valósult meg a fejlesztés öttevényi központunkban, hazánkban elsőként, de egyben Európa élvonalában is, mivel eddig csupán Dániában és Finnországban alkalmazzák ezt a rendszert éles üzemben. Magyarországon eddig ilyen típusú élő rendszer nem volt, a környező országokban is csak a tesztelések zajlanak még.

Ezt a rendkívül ígéretes technológiát a hálózati infokommunikációs piac egyik meghatározó gyártója, a CommScope biztosítja számunkra, a cég USA-beli fejlesztőközpontjában pedig már a második generáció tesztelésén dolgoznak.

Köszönjük ügyfeleink bizalmát, igyekszünk a jövőben is a legmodernebb technológiákat szolgálatba állítani annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsuk Önöknek.

Vidanet Zrt.