Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

FilmBox kódolatlan időszak

2020. október 23-a és november 1-e között kódolatlanul érhető el az összes FilmBox csatorna digitális kábeltévé-előfizetőink számára. Krimikből, drámából és vígjátékból sem lesz hiány a csatornák műsorkínálatában. Olvassa el filmajánlóinkat!

Elsőként október 24-én 21 órakor a Majdnem barátok című romantikus vígjátékot ajánljuk a FilmBox Premium műsorán. A történet főszereplője Charlie, a kulináris művészet zsenije elvesztette motivációját. Fogalma sincs, mit kezdjen az életével, leszámítva egy dolgot, közel kerülni Amber-höz. Legközelebbi barátja meggyőzi Charlie-t, hogy mindent lehet, csak akarni kell. Vajon tényleg így van?

 

Október 27-én 22:20-kor a Gyémánthajsza című krimi-vígjáték várja előfizetőinket a FilmBox Prémium műsorán Uma Thurman és Tim Roth főszereplésével. Egy pár hatalmas szerencsejáték adósságot halmoz fel, amit egy hírhedt gengszternek kell megfizessenek Angliában. Hogy elkerüljék a balhét, Los Angeles-be menekülnek pénzt szerezni, azonban számításaikba becsúszik pár apró hiba.

 

A romantikus filmek rajongóinak a Bel Canto című zenés filmet ajánljuk október 29-én este a FilmBox Premium csatornán. A Julianne Moore és Ken Watanabe főszereplésével készült filmben egy világhírű operaénekest egy dél-amerikai iparmágnás otthonába hívnak fellépésre, az előadásból azonban túszdráma kerekedik tele érzelmekkel és kalandokkal.

 

További filmajánlókért nézze meg Facebook-oldalunkat, ugyanis az október 23-ai és november 1-ei nyílt időszak alatt a Filmbox, a Filmbox Extra HD, a Filmbox Family, a Filmbox Stars és a Filmbox Premium műsorát is kódolatlanul nézhetik digitális kábeltévé-előfizetőink.

 

Jó szórakozást kívánunk!

A Vidanet Csapata