Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Megújult FilmBox Live regisztráció

A FilmBox Live szolgáltatás regisztrációjának menete és felületei megváltoztak. Az új „Voucher kód” igényléséről és a frissített regisztráció menetéről az alábbi hírben olvashat részletesen.

Digitális Extra előfizetőink számára ingyenesen biztosítjuk a FilmBox Live szolgáltatást, azonban 2020 októberétől megváltoztak a belépési és regisztrációs feltételek.

A felület további használatához előfizetőinknek le kell tölteniük az új FilmBoxLive applikációt a Google Play-ből vagy az Apple Store-ból, melyek az alábbi linken érhetők el:

Amennyiben előfizetőnkként már korábban rendelkezett belépő kóddal, nincs más teendője, mint az applikáció frissített verziójának letöltése után bejelentkezni az új Filmboxlive.com weboldalon, illetve a FilmBoxLive applikációba. Ennek részletes menetéről ide kattintva tudhat meg többet.

Ha új előfizetőnk, és még nem rendelkezik FilmBox Live regisztrációs kóddal, kérjük, hogy igényelje egyéni Voucher kódját a 1203-as ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkon! Egyéni kódot kizárólag telefonon tud igényelni, online nem. Amint munkatársaink elküldik Önnek regisztrációs kódját, nincs más dolga, mint regisztrálni és bejelentkezni új Filmboxlive.com weboldalon, illetve a FilmBoxLive applikációba. Ennek technikai részleteiről ide kattintva tudhat meg többet.

Jó szórakozást kívánunk a több száz film, sorozat és szórakoztató csatorna műsorához!