Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Gyerek a neten

Érdekli, hogy a fiatalok mivel töltik az idejüket online, mit jelentenek a chat beszélgetésben gyakran használt kifejezések, és milyen veszélyeknek vannak kitéve? Tudjon meg többet a Gyerek a neten kezdeményezésről!

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által útjára indított Gyerek a neten weboldal és kezdeményezés számos hasznos és érdekes információval szolgál a szülők, nevelők számára a mai fiatalok online jelenlétével kapcsolatban.

Az oldalon található szótárban több száz olyan szleng és online gyakran használt kifejezés magyarázata található meg, melyek segítenek jobban megérteni a fiatalokat foglalkoztató témákat és gyakran kódoltnak tűnő nyelvezetüket. 

Az oldalon számos érdekes és informatív cikk található különböző digitális szokások kapcsán, havonta változó kiemelt tematikával, hogy mindenki megtalálja a számára hasznos tartalmat.

Ha elsősorban arra kíváncsi, hogy mennyire ismeri a fiatalok online szokásait, nyelvezetét, a rájuk leselkedő veszélyeket, akkor kezdetnek érdemes lehet kitölteni pár kvízt az oldalon, melyekből mindez gyorsan kiderül.

További tudnivalókért, és információkért látogasson el a www.gyerekaneten.hu weboldalra!

A Vidanet Csapata