Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Kódolatlan napok a Cinemax csatornákon

2016. szeptember elsejétől a régi Cinemax csatorna helyett a megújult Cinemax és Cinemax 2 műsorkínálatával találkozhatnak a nézők. Kódolatlan napjainkon, szeptember 10-én és 11-én előfizetőink ingyen kóstolhatnak bele a csatornák egyedi műsorkínálatába.

A világ legsikeresebb prémium tévétársasága, az HBO megújítja a régi Cinemax csatornát: míg eddig a Cinemax 2 a Cinemax műsorát ismételte 24 órás késéssel, addig ősztől két különböző karakterű csatornával találkozhatnak a nézők. Az eltérő stílusnak és műsorkínálatnak köszönhetően minden filmrajongó megtalálhatja az ízlésének megfelelő tartalmakat. A filmszakértők díjnyertes és elismert alkotásokból válogatják össze az első osztályú műsorkínálatot a világ minden tájáról, hogy a nap 24 órájában kiszolgálják a közönség igényeit. 

A Cinemax fő csatornaként az amerikai és nemzetközi sikerfilmek porondja lesz, továbbá a Cinemax saját gyártású sorozatait fogja vetíteni. A színes műsorkínálatban egyaránt megtalálhatók lesznek drámák, vígjátékok, akciófilmek, krimik, horrorok, valamint történelmi, sci-fi és fantasy filmek egyaránt. A hét minden napjára jut valamilyen különlegesség. Vasárnaponként például a legnagyobb sikerfilmeket mutatja be a csatorna, míg szombaton a saját gyártású műsorok és új sorozatok kapnak helyet. Pénteken a borzongató horrorra vágyóknak kedvez a csatorna, szerdán pedig drámák és rejtélyek közepébe csöppenhetnek a nézők a Cinemax jóvoltából.  

Eközben a Cinemax 2 a művészi tartalmakat helyezi középpontba. A csatornán európai és nemzetközi függetlenfilmes alkotásokat, fesztivál filmeket, művészi hangvitelű sorozatokat, inspiráló drámákat, emberi sorsokra koncentráló romantikus filmeket, bonyolult és mély kapcsolatokat és karaktereket felvonultató műsorkínálatból válogathatnak a nézők.  A Cinemaxhoz hasonlóan a Cinemax 2 csatorna is napi bontásban más-más tematikát követ. Vasárnaponként a nemzetközi mozié a főszerep, szombatonként a heti premiert mutatja be, hétfőnként napjaink kultikus filmjeivel, csütörtökön pedig díjnyertes sorozatokkal ismerkedhet meg az érdeklődő.

A Vidanet előfizetői szeptember 10-én reggel 6 órától 12-én reggel 6 óráig kódolatlan napjainkon kedvükre válogathatnak a megújult Cinemax csatornák prémium tartalmaiból.

Kellemes szórakozást kívánunk!