Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Óriás macival várjuk ügyfeleinket

Két győri és siófoki ügyfélszolgálatunkon a téli időszakban hatalmas, puha macik várják ügyfeleinket. A kedves plüssmacik nemcsak kellemesebbé teszik a várakozást, de egy közös fotóval ügyfeleink most ajándékokat is nyerhetnek. A fotópályázat lezárásával a három óriás plüssmackót egy-egy gyermekekkel foglalkozó szervezetnek ajándékozzuk.

Ügyfélszolgálatainkon arra törekszünk, hogy a lehető legkellemesebb és legbarátságosabb környezetet teremtsük meg előfizetőink számára. Az ünnepi készülődés időszakára, valamint a hideg téli napokra egy kis meglepetéssel is készültünk, hogy kellemesebbé tegyük betérő ügyfeleink és elsősorban az őket elkísérő gyermekek számára  a várakozást.

2017. december 11-től két győri, a Győr Plázában és a Teleki utcában található irodáinkban, valamint siófoki ügyfélszolgálatunkon egy-egy 2 méteres plüssmackó társaságában várjuk ügyfeleinket. A nem mindennapi plüssmackó most szerencsét is hozhat: azok, akik közös  fotót készítenek a macival, majd a fotót Facebook-üzenetben elküldik nekünk (www.facebook.com/vidanet), Berlinger Haus evőeszközkészletet és kis plüssmacikat nyerhetnek. A beküldött képekre Facebook-oldalunkon, a fotópályázathoz külön létrehozott albumban lehet majd szavazni. A játék részletes szabályzatáért kattintson.

A játékban résztvevő ügyfélszolgálati irodáink:

  • Győr, Vasvári Pál utca 1/a. (Győr Pláza)
  • Győr, Teleki László utca 36.
  • Siófok, Fő utca 204-210.

A fotópályázat végén a három darab óriás mackót három gyermekekkel foglalkozó szervezetnek ajándékozzuk, hogy a későbbiekben még több kisgyermeknek aranyozzák be a napjat.

Sok szeretettel várjuk ügyfeleinket!