Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

RTL Most+ regisztráció Vidanet ügyfeleknek

A Vidanet Digitális Start, Alap, Családi és Extra csomagok digitális előfizetőinek is elérhető már az RTL Most+ teljes tartalma.

Az RTL Klub útjára indította kibővített online tartalomszolgáltató felületét az RTL Most+-t, melyet a Vidanet Digitális Start, Alap, Családi és Extra csomagok előfizetői számára ingyenesen biztosítunk. Az RTL Most+ oldalon exkluzív tartalmak, premier előtti vetítések és élő adások várják HD minőségben, többek között a Mellékhatások és nofilter sorozatok első részei.

A bejelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az RTL Most oldalán beregisztrálni, ha még nem tette meg, és a regisztráció után megadnia egyéni azonosító kódját, melyet e-mailben küldtünk el az arra jogosult ügyfeleinknek. Amennyiben már regisztrált az oldalon, jelentkezzen be, és adja meg a kódot, így elérhetőek lesznek az Ön számára is az RTL Most+ tartalmai.

Amennyiben Digitális Start, Alap, Családi vagy Extra tévé-előfizetéssel rendelkezik, de nem kapta meg egyéni azonosító kódját, kérjük, jelezze ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén!

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!

 

Vidanet Zrt.