Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Sikeres volt a családi nap

Nagy sikert aratott a közelmúltban tartott Vidanet Családi Nap a Győr Plázában.

Nagy sikert aratott a közelmúltban tartott Vidanet Családi Nap a Győr Plázában. Mint ismeretes, cégünk új ügyfélszolgálati irodája nyílt meg a megyeszékhely első bevásárlóközpontjában, s ennek apropóján rendezte meg a Vidanet közönségtalálkozóját.

A programok nem csak filmmel kapcsolatosak voltak, a szervezők egyéb érdekességekkel is várták az érdeklődőket, akik szép számban érkeztek is. Az egyik legnagyobb sikert a Discovery csatorna jóvoltából a BME fizikusainak ismeretterjesztő bemutatója aratta. A közönség egy része kimondottan emiatt látogatott el rendezvényünkre, s mint bevallották, nem csalódtak, számos érdekes dolgot tanultak.

Szintén sikere volt az Alfa és Omega 3D-s premier előtti vetítésének, melyre előzetesen az interneten lehetett jegyet igényelni egy kérdőív kitöltésével. Nem kellett sok idő, hogy elkeljen az első száz mozijegy... A gyerekek leginkább a Nickelodeon filmvetítéseit, valamint a rajzversenyt élvezték, s örültek a felajánlott díjaknak.

A kilátogatók jó véleménnyel voltak az új ügyfélszolgálati irodáról is. Mint azt a megkérdezettek elmondták, tetszik nekik az új stílus, a modern környezet, hiszen jó ide bejönni. Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy végre a város egyik frekventált helyére költözött az iroda, ahova amúgy is többet járnak az emberek, így az ügyintézés a jövőben még egyszerűbb lesz.

Azt ugyan nem lehetett tudni, hogy a közönségből ki ügyfele a Vidanetnek, csak remélni lehet, hogy a hasonló rendezvények után még többen kötelezik el magukat társaságunk mellett.