Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg szünetel november 11-én

2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Amennyiben ez idő alatt szeretné elérni ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon keresztül, e-mailben vagy Facebook-oldalunkon, és kollégáink amint lehetséges, visszahívják.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

honlap: https://www.vidanet.hu/ugyfelszolgalat/kerdes/

e-mail:'+'<'+'s'+'pa'+'n'+' s'+'ty'+'le'+'='+'"'+'fon'+'t'+'-si'+'z'+'e: '+'11p'+'t;'+' f'+'on'+'t'+'-f'+'am'+'il'+'y:'+' '+'Ari'+'al;'+' '+'co'+'l'+'o'+'r: '+'#'+'1'+'15'+'5c'+'c; '+'b'+'a'+'ckg'+'r'+'o'+'u'+'nd-'+'c'+'o'+'lor'+': t'+'ra'+'n'+'spa'+'ren'+'t; '+'fo'+'nt'+'-'+'va'+'r'+'i'+'ant'+'-'+'nu'+'mer'+'ic'+': '+'n'+'o'+'rm'+'a'+'l'+'; '+'fo'+'n'+'t-v'+'ar'+'ia'+'nt-'+'e'+'as'+'t-'+'as'+'ia'+'n:'+' n'+'orm'+'al;'+' t'+'e'+'x'+'t-'+'d'+'ec'+'ora'+'tio'+'n'+'-l'+'i'+'n'+'e'+': '+'un'+'de'+'r'+'lin'+'e'+'; t'+'e'+'xt-'+'dec'+'ora'+'ti'+'on'+'-'+'ski'+'p-i'+'nk:'+' n'+'o'+'n'+'e; '+'ver'+'ti'+'c'+'al-'+'al'+'i'+'gn'+': '+'ba'+'se'+'l'+'ine'+'; w'+'h'+'it'+'e'+'-sp'+'ace'+':'+' pr'+'e-'+'wr'+'ap'+';';">

Facebook oldal: https://www.facebook.com/vidanet/

Köszönjük megértésüket!

 

Vidanet Zrt.