Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg szünetel november 11-én

2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Amennyiben ez idő alatt szeretné elérni ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon keresztül, e-mailben vagy Facebook-oldalunkon, és kollégáink amint lehetséges, visszahívják.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

honlap: https://www.vidanet.hu/ugyfelszolgalat/kerdes/

e-mail:<'+'s'+'pa'+'n s'+'ty'+'le'+'="'+'fo'+'n'+'t-s'+'ize'+': '+'11'+'pt'+'; '+'f'+'on'+'t'+'-'+'fa'+'mi'+'l'+'y:'+' A'+'ri'+'al'+'; '+'co'+'l'+'or:'+' #1'+'155'+'c'+'c;'+' ba'+'ckg'+'r'+'ou'+'n'+'d'+'-'+'col'+'or:'+' t'+'ra'+'n'+'spa'+'ren'+'t;'+' fo'+'n'+'t-v'+'a'+'ria'+'nt'+'-n'+'u'+'mer'+'i'+'c:'+' no'+'r'+'m'+'a'+'l; '+'fon'+'t-v'+'ari'+'an'+'t-e'+'ast'+'-a'+'sia'+'n:'+' no'+'r'+'ma'+'l;'+' '+'tex'+'t-'+'de'+'cor'+'ati'+'o'+'n-'+'li'+'ne'+': '+'und'+'e'+'rl'+'ine'+';'+' t'+'ext'+'-'+'d'+'ec'+'or'+'a'+'t'+'i'+'on-'+'ski'+'p-i'+'n'+'k:'+' n'+'on'+'e'+';'+' ve'+'r'+'tic'+'a'+'l-a'+'li'+'gn'+': '+'b'+'as'+'eli'+'n'+'e; '+'wh'+'ite'+'-'+'sp'+'a'+'ce:'+' p'+'re'+'-wr'+'ap'+';';">

Facebook oldal: https://www.facebook.com/vidanet/

Köszönjük megértésüket!

 

Vidanet Zrt.