Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg szünetel november 11-én

2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Amennyiben ez idő alatt szeretné elérni ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon keresztül, e-mailben vagy Facebook-oldalunkon, és kollégáink amint lehetséges, visszahívják.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

honlap: https://www.vidanet.hu/ugyfelszolgalat/kerdes/

e-mail:'+'<'+'s'+'pan'+' '+'s'+'ty'+'l'+'e='+'"fo'+'n'+'t-'+'siz'+'e:'+' '+'1'+'1'+'p'+'t; '+'f'+'o'+'nt'+'-fa'+'mil'+'y: '+'A'+'r'+'ial'+'; '+'c'+'olo'+'r: '+'#1'+'1'+'55'+'cc;'+' '+'b'+'a'+'ck'+'g'+'r'+'oun'+'d-c'+'ol'+'or:'+' '+'tra'+'nsp'+'are'+'nt;'+' '+'f'+'ont'+'-'+'v'+'a'+'r'+'ian'+'t-'+'n'+'ume'+'ri'+'c: '+'nor'+'m'+'al;'+' fo'+'n'+'t-v'+'a'+'r'+'ian'+'t'+'-'+'ea'+'s'+'t'+'-'+'a'+'s'+'i'+'a'+'n'+':'+' '+'no'+'r'+'m'+'al'+'; '+'te'+'x'+'t-d'+'ec'+'o'+'rat'+'i'+'on-'+'l'+'ine'+':'+' '+'un'+'de'+'rl'+'ine'+'; '+'te'+'x'+'t-d'+'ec'+'or'+'ati'+'on-'+'sk'+'i'+'p'+'-i'+'n'+'k: '+'n'+'one'+'; v'+'ert'+'i'+'cal'+'-al'+'i'+'gn:'+' '+'bas'+'e'+'l'+'in'+'e; '+'wh'+'it'+'e'+'-'+'spa'+'c'+'e: '+'p'+'re-'+'wra'+'p;';">

Facebook oldal: https://www.facebook.com/vidanet/

Köszönjük megértésüket!

 

Vidanet Zrt.