Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

TV2 Kids néven érhető el a korábbi Kiwi TV

Augusztus 17-étől TV2 Kids néven várja a legkisebb korosztályt, a korábban Kiwi TV néven ismert csatorna. A jelentős frissítésen áteső csatorna olyan mesesorozatokat hoz el a képernyőkre, amelyek hazánkban még nem voltak láthatóak.

A megújult TV2 Kids csatorna a Vidanet Digitális Családi és Extra csomag előfizetői számára olyan Magyarországon eddig nem látott meséket hoz el, mint például a Remy & Boo. A kalandvágyó hatéves kislányra és legjobb barátjára, egy rózsaszín zselétestű robotra egy tengerparti kisvárosban várnak nagy kalandok augusztus 17-től hétköznaponként 19.30-kor. A Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek III. évada szeptember 19-én 18 órakor kezdődik a TV2 Kids csatornán. Sok kisgyerek kedvence, a Grizzy és a lemmingek II. évada hétköznap 16 órától lesz látható, az Agyafúrt sztorik II.pedig hétköznap 19 órától folytatódik.

A TV2 Kids-en először lesz látható a Wissper hétköznaponként 18.30-kor, és a már ismert kedvencek új évadokkal jelentkeznek. Úgy, mint a Littlest Pet Shop II., Littlest Pet Shop III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság IV. Nem hiányozhat természetesen az új csatornáról Hókuszpók, folytatódik a Hupikék törpikék, az örök klasszikus Magyar népmesék, a Garfield és Nils Holgersson utazásai a vadludakkal.

Jó szórakozást kívánunk a TV2 Kids műsoraihoz!

Vidanet Zrt.