Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Enyhített biztonsági intézkedések irodáinkban

2020. június 22-től módosított biztonsági intézkedések vannak érvényben ügyfeleink és munkatársaink védelmében irodáinkban.

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a járványügyi vészhelyzet végével irodáink biztonsági intézkedései is módosulnak. Június 22-től az alábbi biztonsági intézkedések lesznek érvényben személyes ügyintézés esetén:

  • A maszk viselése továbbra is kötelező ügyfeleink számára az irodáinkban.
  • Kérjük, hogy belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
  • Saját maguk és egymás védelmében tartsák be a távolságtartás szabályait, igyekezzenek 1,5-2 méteres távolságban maradni egymástól!
  • Újra lehetséges a készpénzes fizetés irodánkban, azonban Önök és munkatársaink védelmében továbbra is azt javasoljuk, hogy aki teheti, inkább bankkártyával, utalással vagy ügyfélkapun keresztül egyenlítse ki számláit.
  • Ismét lehetséges az eszközök leadása és cseréje ügyfélszolgálatainkon.

 A Győr Plázában található ügyfélszolgálati irodánk ezután szombatonként is nyitva tart.

Kényelmük és maximális védelmük érdekében továbbra is azt javasoljuk, hogy a személyes ügyintézés helyett válasszák Video Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 9 és 17 óra között vagy telefonos ügyfélszolgálatunkat! A belföldi hálózatokból ingyenesen hívható 1203-as telefonszámon kollégáink minden nap várják hívásaikat 6:00 és 22:00 között.

További jó egészséget kívánunk!

Vidanet Zrt.