Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

HBO Super Max Pak

Az HBO Super Max Pak a filmrajongóknak nyújt feledhetetlen szórakozást. A csomagban az HBO összes csatornája megtalálható HD minőségben, így az élénkebb színeknek és a részletgazdag képeknek köszönhetően valósághűbb élményben lehet része. Emellett tartalmazza az HBO GO internetes videótárat is, így az interneten bármikor megnézheti kedvenc filmjeit, sorozatait.

Az HBO Super Max Pak előnyei

  • Tartalmazza a jól ismert HBO HD mozicsatorna digitális változatát, mely a hagyományos, analóg HBO-hoz képest élvezetesebb kép- és hangminőséget nyújt.
  • A csomagban lévő HBO2 HD csatorna az HBO HD duplex változata, mely az HBO programkínálatát más felbontásban és szerkesztésben vetíti, így lehetővé teszi az előfizető számára, hogy egy időben két különböző műfajú film közül választhasson.
  • Az HBO3 HD csatornán az HBO saját gyártású műsorai kerülnek adásba, melyek közül sok csak ezen a csatornán látható.
  • A csomagban található Cinemax HD díjnyertes mozifilmeket és filmcsillagokat hozza el az otthonába, minőségi kultuszt és kortárs filmeket kínálva. 
  • A Cinemax 2 HD egy nap eltolással ismétli a programot, így biztosan nem marad le egyetlen jó filmről sem.
  • Az HBO GO  internetes videótár a nap 24 órájában elérhető, és több mint százórányi filmet kínál. Válogasson a legnagyobb hollywoodi sikerfilmek, a legjobb sorozatok, dokumentumfilmek és az HBO saját gyártású produkciói között! Már mobileszközökön - mobiltelefonon és táblagépen - is elérhető.

Egy év határozott idejű szerződés kötése esetén Digitális Extra előfizetés mellé csak havi 2750 Ft!

Az HBO Super Max Pak csak digitális csomagok mellé vehető igénybe.

1999* FT/HÓ

Kapcsolódó akciónk

E-számla, CSBM akció