Ha 15 másodpercen belül nem töltődik be az oldal, frissíts a böngésződ gombjával.

Nem találja, amit keresett?

Kollégáink szívesen segítenek Önnek.

Digitális Extra

Élvezze legszélesebb digitális csatornakínálatunk!

126

csatorna

FILMBOX LIVE INGYEN

Digitális Extra

7170 Fthavonta *
Ezt választom

Mit kínál a Digitális Extra csomagunk?

A Digitális Extra csatornaösszeállítás tartalmazza a Digitális Családi programcsomag kínálatán felül a legnépszerűbb HD csatornákat, valamint a FilmBox csomag adóit is. Ezen kívül a zene és a dokumentumfilmek rajongóinak is színes kikapcsolódást kínál.

Milyen csatornákat kínál
a Digitális Extra csomag?

Hír- és információs csatornák

 

  • A legszélesebb digitális csatornakínálat.
  • FilmBox csomag és Digi Sport 1-2, HD csatornák.
  • Digitális kép- és hangminőség.
  • Igénybe vehető mellé a Vidanet Move szolgáltatás: több mint 60 digitális csatorna.

 

+ Filmbox Live: A Digitális Extra csomag előfizetői számára ingyenesen biztosítjuk a Filmbox Live szolgáltatást! A videótár használatáról és a szolgáltatás regisztrációjáról szóló további információért kattintson ide!

 

+ HBO Super Max Pak: A Digitális Extra előfizetők kedvezményes áron, havi 2750 Ft-ért igényelhetik az HBO Super Max Pak csomagot.

 

A csomag mellé díjmentesen biztosítjuk a Vidanet Move szolgáltatást, így bárhol, bármikor, már tableten és okostelefonon is követheti kedvenc műsorait, ehhez mindössze szélessávú internetkapcsolatra van szükség. Részletekért kattintson!

 

* 12 hónapos határozott idejű szerződés kötése esetén a határozott idejű szerződés első 11 hónapjára érvényes ár. A 12. hónapra a listaár érvényes. Igénybevételének feltételeit a mindenkori akciós szabályzat tartalmazza.

mindenrendben